Home

visuals/Text_display.pngGooi je naam niet te grabbel en kies voor top of the bill display- en promotiemateriaal. Wij werken o.a. met producten van Expolink, dé leverancier van oersterke, doordachte en bovendien draagbare displaysystemen. Voor elke exposure hebben wij een passende oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Text_Kroningsdag.pngCustom Comfort geeft een nieuwe dimensie aan maatschoenen voor mannen: verfijnde, modieuze schoenen met unieke prints. Zo is er samen met MyriadM ook een speciale schoen ontwikkeld voor Kroningsdag. Stijlvol voorzien van deze historische datum. Wellicht een schoen voor onze nieuwe koning...

M-Acquaint

Tekst_MQ.pngVerstuur vliegensvlug uw nieuwsbrieven. MyriadM beschikt over een in eigen huis ontwikkeld nieuwsbrievensysteem: M-Acquaint. Met dit systeem kunt u eenvoudig zelf digitale nieuwsbrieven opmaken, beheren, versturen en meten.

Ford

Ford_tekstje2.pngVoor de Ozinga Van der Horst Groep, één van de grootste Ford dealers van Friesland, ontwierpen wij onder andere een aantal spetterende advertenties met volledig uitgeruste, rijklare modellen. Zo ook de Ford Ka. Instappen en wegwezen!

Eigen en wijs advies op maat

Tekst_Design-logos2.pngLaat ons eens naar uw communicatiemiddelen gluren. Of het nu gaat om een restyling van uw logo of het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl. Wij brengen lijn in uw briefpapier, bedrijfsbrochure, website, noem maar op. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies.

m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM