Home

Awards

Text_Apestaart.png

De Walrus is de nationale winnaar van de Gouden Apenstaart 2014-2015, uitgereikt door Misset Horeca. Wij zijn bijzonder trots dat we daar een enorm aandeel in hebben. Een uitgelezen voorbeeld van waar vormgeving, techniek en fotografie elkaar versterken.

visuals/Text_display.pngGooi je naam niet te grabbel en kies voor top of the bill display- en promotiemateriaal. Wij werken o.a. met producten van Expolink, dé leverancier van oersterke, doordachte en bovendien draagbare displaysystemen. Voor elke exposure hebben wij een passende oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden.

heelkunde

Text_Heelkunde.png

Voor alle chirurgen van Friesland, opererend onder de naam Heelkunde Friesland, hebben wij een doordacht logo ontworpen. De blaadjes van de bloem symboliseren de vier ziekenhuizen waarin de chirurgen werkzaam zijn. Maar als u goed kijkt ziet u meer in de bloem dan een bloem alleen...

Ford

Ford_tekstje2.pngVoor de Ozinga Van der Horst Groep, één van de grootste Ford dealers van Friesland, ontwierpen wij onder andere een aantal spetterende advertenties met volledig uitgeruste, rijklare modellen. Zo ook de Ford Ka. Instappen en wegwezen!

sijperday hardy

Text_Sijperda-Hardy.png

De website van installatietechnisch adviesbureau Sijperda-Hardy heeft een totale verbouwing ondergaan. Naast een verfrissend nieuw jasje met beeldvullende achtergrondafbeeldingen, is het fundament van de website gebouwd op het tonen van recente en relevante projecten. Iedere pagina is daardoor altijd actueel en inspirerend.

m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM