Home

Awards

Text_Apestaart.png

De Walrus is de nationale winnaar van de Gouden Apenstaart 2014-2015, uitgereikt door Misset Horeca. Wij zijn bijzonder trots dat we daar een enorm aandeel in hebben. Een uitgelezen voorbeeld van waar vormgeving, techniek en fotografie elkaar versterken.

visuals/Text_display.pngGooi je naam niet te grabbel en kies voor top of the bill display- en promotiemateriaal. Wij werken o.a. met producten van Expolink, dé leverancier van oersterke, doordachte en bovendien draagbare displaysystemen. Voor elke exposure hebben wij een passende oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden.

M-Acquaint

Tekst_MQ.pngVerstuur vliegensvlug uw nieuwsbrieven. MyriadM beschikt over een in eigen huis ontwikkeld nieuwsbrievensysteem: M-Acquaint. Met dit systeem kunt u eenvoudig zelf digitale nieuwsbrieven opmaken, beheren, versturen en meten.

Ford

Ford_tekstje2.pngVoor de Ozinga Van der Horst Groep, één van de grootste Ford dealers van Friesland, ontwierpen wij onder andere een aantal spetterende advertenties met volledig uitgeruste, rijklare modellen. Zo ook de Ford Ka. Instappen en wegwezen!

Eigen en wijs advies op maat

Tekst_Design-logos2.pngLaat ons eens naar uw communicatiemiddelen gluren. Of het nu gaat om een restyling van uw logo of het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl. Wij brengen lijn in uw briefpapier, bedrijfsbrochure, website, noem maar op. Wij staan voor u klaar en geven u graag advies.

m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM