Stap voor st-APP

Bij MyriadM zit u niet met accountmanagers aan tafel. U zit aan tafel met de mensen die de applicatie daadwerkelijk gaan ontwikkelen, zowel een ontwerper als een programmeur. Zij zullen vanaf het begin tot eind bij het project betrokken zijn. Korte en duidelijke lijnen werken namelijk het beste. Na een oriënterend gesprek worden uw wensen en het doel van de applicatie in kaart gebracht, aangevuld met onze creatieve input en know-how. De oriënterende fase wordt afgesloten met een offerte.

1. Functioneel ontwerp
Er wordt gestart met een functioneel ontwerp. Een functioneel ontwerp is een overzicht dat 100% weergeeft hoe de uiteindelijke applicatie zal werken. Dit schept duidelijkheid voor u en de programmeurs. Het is belangrijk dat de gebruiker straks op een natuurlijke manier door de app navigeert.
2. Design
Na het functioneel ontwerp, wordt het design van de app ontworpen; uw huisstijl wordt vertaald naar de app. Daarna wordt het ontwerp overgedragen aan de programmeur.
3. Implementatie
De programmeur gaat de applicatie implementeren. Dat gebeurt in het gewenste platvorm, bijvoorbeeld iOS of Android. Vervolgens wordt de applicatie uitvoerig getest. De programmeur zorgt er ook voor dat de app in de diverse stores wordt aangeboden. De app is daarna klaar voor gebruik.

 

m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM