Nieuwsbrievensysteem

E-mailmarketing is een veel gebruikt en effectief middel om contact te zoeken, krijgen en onderhouden met klanten. MyriadM speelt daar op in met een in eigen huis ontwikkeld nieuwsbrievensysteem: M-Acquaint. Met dit systeem kunt u eenvoudig zelf digitale nieuwsbrieven opmaken, beheren, versturen en meten.

U logt in via de website van M-Acquaint en het systeem kan gekoppeld worden aan uw CRM. Er is keuze uit diverse abonnementsvormen. Ook staan er alvast  sjablonen klaar voor gebruik in het systeem. Nieuwsbrieven hebben echter meer effect als ze aansluiten op de huisstijl. Onze ontwerpers ontwerpen graag een sjabloon voor u of u kunt zelf aan de slag gaan in de editor. Zo krijgt u een professionele nieuwsbrief met de juiste look and feel om meer conversie uit uw nieuwsbrief te halen.

Zodra de nieuwsbrief is verstuurd, kan via de responsfunctie het effect van de nieuwsbrief worden gemeten. Zo weet u precies welke lezer interesse heeft in welk onderwerp en kunt u de marketing-activiteiten gericht inzetten en bijstellen.

Mocht u tijdens het beheren van de nieuwsbrieven er onverhoopt niet uitkomen, dan staat onze gratis telefonische helpdesk voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit M-Acquaint haalt, worden er trainingen gegeven en whitepapers geschreven over emailmarketing.

Bezoek de website van M-Acquaint voor meer informatie of vraag een gratis proefabonnement aan.

Sjabloon Nieuwsbrief

Onze vormgevers kunnen een ontwerp voor uw nieuwsbrief verzorgen geheel in de lijn van uw huisstijl.


Bel mij voor een vrijblijvend adviesgesprek

Naam *
Telefoonnummer *
Organisatie *
m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM