Social Media

Via social media, als Twitter, Facebook en LinkedIn, kunnen mensen op een snelle en eenvoudige manier contact met elkaar zoeken. Hoe moet je je als bedrijf bewegen in die sociale wereld? Daar is niet één simpel antwoord op. Dat verschilt per bedrijf, per branche en per doelgroep.
Twitteraccount

Wij gaan graag met u ingesprek wat de mogelijkheden zijn. Samen brengen we in kaart of social media voor uw bedrijf relevant zijn en zo ja, welke media. Vervolgens ontwikkelen wij een concept en strategie voor hoe u de social media in kunt zetten.

MyriadM geeft diverse training over social media, zowel voor starters als ervaren marketeers. Volg bijvoorbeeld één van deze trainingen:

  • Social Media, een inleiding
  • Workshop Twitter,
  • Workshop Facebook
  • Workshop LinkedIn

 

twitter facebook linkedin

Facebook; anderhalf miljard actieve gebruikers. Deel jij a gemakkelijk content tussen Facebook, website, app en drukwerk? Macquaint content

Voor de nieuwe dierenwinkel Petsjop in Drachten hebben wij de gehele huisstijl en gevel ontworpen. #tevreden http://t.co/rutW9vcMhu

29 juli 2015 dag van de #PC #kaatsen in Franeker, maar ook de introductie van het nieuwe #windows10 dat naar de pc komt.
m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM