Social Media

Via social media, als Twitter, Facebook en LinkedIn, kunnen mensen op een snelle en eenvoudige manier contact met elkaar zoeken. Hoe moet je je als bedrijf bewegen in die sociale wereld? Daar is niet één simpel antwoord op. Dat verschilt per bedrijf, per branche en per doelgroep.
Twitteraccount

Wij gaan graag met u ingesprek wat de mogelijkheden zijn. Samen brengen we in kaart of social media voor uw bedrijf relevant zijn en zo ja, welke media. Vervolgens ontwikkelen wij een concept en strategie voor hoe u de social media in kunt zetten.

MyriadM geeft diverse training over social media, zowel voor starters als ervaren marketeers. Volg bijvoorbeeld één van deze trainingen:

  • Social Media, een inleiding
  • Workshop Twitter,
  • Workshop Facebook
  • Workshop LinkedIn

 

twitter facebook linkedin

A.s. zaterdag organiseren we met @CCSchoenen de lancering van uitbreiding Herman Brood collectie in Amsterdam! https://t.co/M0ZPxEuZ9t

Gebak bij Muller Makelaardij uit #Sneek Afgelopen week is de nieuwe #website http://t.co/VpPPecF8dO online gegaan! http://t.co/6Hf9MGCcLm

Vanmorgen presentatie gedaan over Macquaint4 bij de BNI 'Wind in de zeilen' in Sneek @LOKAAL55 Dank voor de uitnodiging.
m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM