Social Media

Via social media, als Twitter, Facebook en LinkedIn, kunnen mensen op een snelle en eenvoudige manier contact met elkaar zoeken. Hoe moet je je als bedrijf bewegen in die sociale wereld? Daar is niet één simpel antwoord op. Dat verschilt per bedrijf, per branche en per doelgroep.
Twitteraccount

Wij gaan graag met u ingesprek wat de mogelijkheden zijn. Samen brengen we in kaart of social media voor uw bedrijf relevant zijn en zo ja, welke media. Vervolgens ontwikkelen wij een concept en strategie voor hoe u de social media in kunt zetten.

MyriadM geeft diverse training over social media, zowel voor starters als ervaren marketeers. Volg bijvoorbeeld één van deze trainingen:

  • Social Media, een inleiding
  • Workshop Twitter,
  • Workshop Facebook
  • Workshop LinkedIn

 

twitter facebook linkedin

Deze week zijn de ontwerpen voor een medische #website afgerond en goedgekeurd. Op basis van #macquaint4 wordt nu de implementatie gestart.

RT @CCSchoenen: Op zaterdag 18 april zal de lancering van de Herman Brood collectie plaatsvinden! Schrijf je nu in via onze website! http:/…

Vandaag leveren we een website op voor een klant in de randstad gebouwd op de @Macquaint formule voor communicatie #binnenkortonline
m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM