Websites

Een website is een onmisbaar communicatiemiddel geworden voor een bedrijf, maar alleen maar aanwezig zijn op het internet is niet meer voldoende.

Een goede website is een combinatie van een mooi maar duidelijk webdesign, een uitstekende functionerende techniek en de juiste content. Het team dat uw website realiseert bestaat uit ontwerpers, programmeurs, zoekmachine-optimalisatie-specialisten en een fotograaf. U zit altijd om de tafel met diegenen die uw project daadwerkelijk gaan realiseren.

CMS MyriadM

Het CMS voor het bewerken van websites werkt met een overzichtelijke editor.

De website wordt geïmplementeerd in het CMS dat door MyriadM is ontwikkeld. Met dit CMS onderhoudt u eenvoudig uw website. Het beschikt standaard over vele functionaliteiten waarmee u o.a. zelf content, menu-items en fotoboeken beheert. Daarnaast is het CMS standaard geoptimalisserd voor de zoekmachines en beschikt over een koppeling met social media. Lees alle voordelen van het CMS.

Als u de website bij MyriadM laat ontwikkelen, dan bent u er van verzekerd dat alles van A tot Z wordt geregeld. Zo worden de domeinregistratie en hosting ook voor u verzorgd. Wij beschikken over eigen servers welke in eigen beheer worden onderhouden. Zo hebben we alles in eigen hand en kunnen we u de beste kwaliteit garanderen.

 

De volgende websites zijn reeds door MyriadM gerealiseerd:

De website van SalesQuest staat vol met verkooptips. Met een interactieve Quiz kan de verkoopkennis worden getest.
Website voor Woningstichting de Wieren. Met systeem om te reageren op woningaanbod.
Website voor Tigra
Bekijk het complete portfolio.

Bel mij voor een vrijblijvend adviesgesprek

Naam *
Telefoonnummer *
Organisatie *
m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM