Werkwijze

1. Oriëntatie

Bij MyriadM wordt er niet gewerkt met accountmanagers. U zit om tafel met een grafisch designer en programmeur. Het begint met een oriënterend gesprek. De wensen en het doel van website worden in kaart gebracht. Hierna volgt het advies over wat de mogelijkheden zijn qua functionaliteit en ontwerp. De oriënterende fase wordt afgesloten met een offerte.

2. Ontwerp

Daarna wordt dit advies omzet in een ontwerp. Naast het gebruik van kleuren en afbeeldingen, gecombineerd met fotografie, wordt er ook nagedacht over de opbouw van de website; waar gaan we welke informatie plaatsen en op welke manier. De grafisch designer werkt tijdens dit proces intensief samen met de programmeur.

3. Implementatie

Vervolgens gaat de programmeur de website of applicatie implementeren. Dat gebeurt in het CMS van MyriadM en aangevuld met maatwerk. Ook wordt getest of alle techniek op de juiste manier werkt. De programmeur regelt ook voor u de hosting, op onze eigen servers en domeinnaam registratie.

4. Teksten

De teksten voor op de website kunt u zelf schrijven of u kunt dit laten doen. Wat wel belangrijk is, dat tijdens het schrijven rekening wordt gehouden met zoekmachine-marketing. U heeft natuurlijk niks aan een website die uw klanten niet kunnen vinden.

5. Training

Het ontwikkelingsproces wordt afgesloten met een CMS training. U krijgt een training over hoe het CMS werkt; hoe u o.a. de teksten kunt plaatsen en wijzigen. Tijdens de training worden er tips gegeven over hoe er voor gezorgd kan worden dat de website goed gevonden wordt in de zoekmachines.

6. Toekomst Deze training betekent echter niet het einde van het contact. Zodra de website in de lucht is, is het belangrijk dat hij vindbaar blijft in de diverse zoekmachines. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van Google Adwords campagnes en door het blijven monitoren en bijstellen van de website. Ook staat er een helpdesk voor u klaar, die bijspringt als u er even niet uitkomt.
m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM