Zoekmachine optimalisatie

SEOU heeft een mooie website, maar hoe vinden uw (potentiële) klanten u? Middels zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, zorgen wij ervoor dat uw website goed vindbaar is in de zoekmachines.

Een goed uitgangspunt is de Quickscan. In deze scan brengen we in kaart hoe uw website ervoor staat op het gebied van zoekmachine marketing. MyriadM geeft u vervolgens advies in de vorm van een optimalisatieplan over hoe de vindbaarheid verbeterd kan worden.

De vindbaarheid van de website wordt bepaald door een combinatie van techniek, teksten en google adwords campagnes. Tijdens de implementatie van de website wordt er rekening gehouden met de zoekmachines. De code wordt zo gebouwd dat de zoekmachines de websites goed kunnen opnemen. Ook het CMS van MyriadM is geoptimaliseerd voor SEO, zo worden o.a. url's automatisch gegenereerd.

Goede teksten moeten ervoor zorgen dat de lezer wordt overtuigd om klant bij u te worden. Echter moeten de teksten ook woorden bevatten waarop de potentiële klant zoekt. Maar op welke woorden zoeken zij? Hiervoor biedt een zoekwoorden analyse uitkomst. Ook kunnen wij u alles uithanden nemen wat betreft het  schrijven van teksten of u daarin begeleiden.

Zoekmachines zijn constant in beweging. Daarom is het van belang dit te blijven monitoren en hierop te anticiperen. Onze specialisten kunnen maandelijks een rapportage opmaken. Zij kijken hoe uw website scoort in de zoekmachines en geven u advies over hoe u dit kunt verbeteren.

Vraag een gratis SEO QuickScan aan van uw website.

m-acquaint, voor uw digitale nieuwsbrieven zij kozen al voor MyriadM